William Boeva!

Internationale Carwash Kampioenschap 2024 – 2025 in Hasselt

Het is tijd om te schitteren! De Internationale Carwash Bikini Competitie komt terug voor het seizoen 2024 – 2025, en dit jaar belooft groter en spannender te worden dan ooit tevoren. Ben jij klaar om je mooiste bikini aan te trekken, de show te stelen en te strijden voor fantastische prijzen? Of je nu voor het eerst deelneemt of een ervaren deelnemer bent, dit is jouw kans om opnieuw mee te doen – zo vaak als je wilt!

🌟 Wat maakt deelname zo bijzonder

  • Laat je talent zien: Dit is jouw moment om indruk te maken op het publiek en de jury met jouw flair en stijl.
  • Meerdere kansen: Doe mee aan meerdere ronden en verbeter je prestaties met elke deelname.
  • Prijzen en Goodies: Elke deelnemer gaat naar huis met een cadeau van onze sponsors, en voor de beste zeepsterren liggen er ongelooflijke prijzen in het verschiet!

🔹 Deelnamevoorwaarden:

  • Gratis inschrijving: Het kost je niets om mee te doen!*
  • Leeftijdsvereiste: Alleen vrouwen van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.
  • Tijdsduur: Je show moet minimaal 3 minuten duren en mag niet langer zijn dan 10 minuten.
  • Kledingkeuze: Breng je eigen bikini mee als je die hebt. Zo niet, dan hebben wij er één voor je klaarstaan. Houd er rekening mee dat volledige of gedeeltelijke naaktheid niet is toegestaan.

Nationaal en Regionaal Team: Elke deelnemer die zich kwalificeert, maakt kans om gekozen te worden voor het nationale of regionale team. Wil je samen met vriendinnen meedoen? Schrijf je in als team! Wie weet worden jullie wel geselecteerd door een van onze sponsors voor extra prijzen en verrassingen. Samen maken jullie het verschil!

📍 Evenementlocaties: De competitie strijkt neer in Hasselt op 8 – 9 – 10 november 2024, dus schrijf je snel in om je plek te verzekeren. Dit wordt een event dat je niet wilt missen, vol spanning, plezier en unieke beloningen!

🔗 Schrijf je nu in via http://www.icccontest.com/ en maak deel uit van het grootste carwash-spektakel van het jaar!

Laat die auto’s blinken en maak van je show een knaller! 🌟
*Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

nl_BENederlands (België)